#ELLEAIMETEKENT + GEHEIM PROJECT

Hallo daar!

Het is hier eventjes stil geweest. Niet alleen door de hitte van de afgelopen weken (ik kan in mijn winkel inmiddels bikram yoga workshops gaan geven – weetjewel, lenig doen in een ruimte van 40 ℃) , maar vooral omdat ik druk ben geweest met een heel tof en nieuw project. Ik ben er zo’n beetje zeven dagen in de week mee bezig op dit moment en ik kan echt niet wachten tot ik er meer over kan vertellen. WANT HET IS LEUHEUK! Al zeg ik het zelf.

#elleaimetekent 3

Op maandag 19 september is de lancering van dit project (da’s nog maar 7 nachtjes slapen!), maar voor nu moeten jullie het toch nog even doen met deze kleine sneak peeks. En dan nog iets: op 19 september begint er óók weer een #elleaimetekent week! YAY!

En ja. Die twee dingen hebben iets met elkaar te maken. #hint#elleaimetekent 5

#ELLEAIMETEKENT

Volgende week maandag kun je dus weer meedoen met onze derde ‘teken-challenge’. Ik ben nu al reuze benieuwd naar alle resultaten! De afgelopen edities zijn er een hoop mooie dingen gemaakt en die kun je bekijken onder #elleaimetekent op Instagram. Dit keer zijn de opdrachtjes weer net even anders en is het de bedoeling dat je twee elementen laat terugkomen in één illustratie. Hoe je dat doet en waarmee, dat is helemaal aan jou.
#elleaimetekent 2

HOE WERKT HET?

Tijdens een #elleaimetekent challenge daag ik je uit om een week lang dagelijks een tekening te maken. De opdrachten van de aankomende week vind je hieronder (en later ook op mijn Instagram account). Op maandag is het de opdracht om een illustratie te maken met daarin een zwaan en een sok, op dinsdag eentje met een potlood en een donut, etc. De resultaten kun je daarna delen op Instagram of Facebook met daarbij de hashtag #elleaimetekent en zo kunnen we dus elke dag elkaars resultaten bewonderen!#elleaimetekent week 3

Deze challenge is voor iedereen – of je nu professioneel illustrator bent of al jaren niet meer hebt getekend. Het is simpelweg een stok achter de deur om elke dag eventjes creatief aan de slag te gaan en los te komen. Of je er uren aan wilt besteden of binnen 10 minuutjes een snelle schets wilt maken, dat bepaal je zelf. Ook kun je zelf je favoriete materialen kiezen om te gebruiken.

DOE JE OOK MEE?

Je kunt nu vast gaan nadenken over hoe je een pantoffel en een marshmallow kunt gaan combineren in één illustratie. Ik heb al een leuk idee. Én trek in marshmallows.

Enne.. Stay tuned voor meer over het geheime project!
#elleaimetekent 4

Bewaren

1 Comment

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Navigate