OVER ELLE AIME

Op onze blog vindt je DIY projectjes, printables, tips over illustreren en creatief ondernemen, een kijkje achter de schermen bij onze workshops en winkel én recepten. Een soort digitale versie van Elle Aime, dus!

Hallo daar + welkom bij Elle Aime!

Elle Aime is een fysieke winkel in Rotterdam Noord, waar je terecht kunt voor handgemaakte cadeautjes
– denk aan toffe illustraties voor aan de muur tot gezeefdrukte tasjes – en waar je een heleboel creatieve workshops en cursussen kunt volgen. Na 5 jaar was het toch echt eens tijd voor een online plekje en zie hier; een heuse blog!

Deze blog is eigenlijk een digitale versie van Elle Aime. Je vindt hier DIY projectjes en printables waar je thuis mee aan de slag kunt (of kom ze maken tijdens een Make, Do & Illustrate middagje in de winkel!), we delen tips over illustreren en creatief ondernemen, je krijgt een kijkje achter de schermen en ook hier ontbreken de taartjes niet (ehm, alleen moet je ze zelf nog even bakken).

Foto Elle Aime3


Maar wie zitten er dan achter de winkel, de workshops en de blog?

Lisa

Mijn naam is Lisa Manuels en ik ben de eigenaresse van Elle Aime. Ik woon in Rotterdam met mijn vriend Yoeri en onze twee lieve (en ondeugende!) kitties Luke en Leia. Ik ben dol op alles van papier, tekenen, vegan taartjes (bakken én eten!) en slingers.

Silvana

Zonder Silvana had het nog vijf jaar geduurd voordat deze blog zou bestaan! Silvana loopt hier stage en is een student Illustratie van de WdKA. Ze is een vrolijke duizendpoot en kan illustreren, fotograferen, bloggen en grafisch ontwerpen. Bekijk hier haar persoonlijke blog en hier haar toffe illustraties!

Louise

Louise is mijn moeder en ze helpt al jaren trouw met alles in en rondom de winkel en de workshops. Ze is zelf heel creatief, maakt glaskralen en sieraden en ze is hier de haakkoningin – ze haakt zomaar uit het blote hoofd een mini theepotje. HUH?

Daarnaast verkoop ik het werk van tientallen verschillende makers en ontwerpers en geven er ook een aantal workshops in Elle Aime. Zo ook onze eerste stagiaire (en nu afgestudeerde) Sarah Pronk, waar ik al jaren samen de Illustratie cursus mee geef en die de lekkerste vegan chocoladetaart met caramelsaus bakt! YUM!
Schermafbeelding 2016-03-30 om 22.27.37
Dankjewel voor je bezoekje! Hopelijk word jij net zo blij van alle DIY projectjes en taartrecepten als wij.
Laat je het ons weten als je ermee aan de slag gaat? (:
ELLEAIMEDIY

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Navigate