#ELLEAIMETEKENT TERUGBLIK: MY FAVORITE THINGS

Afgelopen week daagden we jullie uit om met ons mee te tekenen tijdens de eerste #elleaimetekent. En wat was het tof! Er hebben een heleboel mensen meegedaan en het was elke dag weer een feestje om te zien wat iedereen gemaakt had. Zelf vond ik (Lisa) het toch minder moeilijk om elke dag een kleine illustratie te maken dan ik van tevoren had gedacht. Je doet het toch een beetje met z’n allen en het stimuleert wanneer je ziet dat anderen ook aan de slag zijn gegaan met pen en papier. Zelf moest ik af en toe ook even improviseren – ik heb namelijk al mijn materialen in de winkel liggen en bijna niets thuis – maar ik ben er nu achter dat je ook best een papieren illustratie kunt knippen met een botte keukenschaar. Ehm, soort van.

Om even terug te blikken op (een kleine selectie van) alle mooie creaties, staan er hier een aantal op een rijtje.

DAG #1: DIERDIER

DAG #2: OUTFITOUTFIT

DAG #3: WOORD
woord

Ik vond het superleuk!! Leuk om alle andere deelnemers een beetje te leren kennen, het voelde een beetje als de cursus, maar dan online. Ik heb mijn laatste nog steeds niet af, ik was geveld door een griepje. Ik pleit voor een doorstart met de hashtag, zodat we elkaars mooie maaksels nog steeds langs zien komen. – @MadebyMiek

DAG #4: GERECHT

GERECHT

DAG #5: FILM/SERIESERIE

Ik vond het superleuk om te doen. Leuk om uitdagingen te krijgen en tekeningen te maken die je anders niet zo snel zou doen. Vooral de laatste opdracht is blijven hangen en gaat zeker een vervolg krijgen. Dank je wel voor dit initiatief! ???? ? – @hylmakes

DAG #6: TEKENMATERIAALMATERIAAL

DAG #7: VAKANTIEBESTEMMINGvakantiebestemming

Zoals je kunt zien, zijn de resultaten echt ontzettend leuk geworden! Dit is natuurlijk niet alles, maar mocht je alle ontwerpen willen bewonderen dan kun je deze uiteraard vinden onder de hashtag op Instagram. We hopen dat jij deze eerste #elleaimetekent net zo inspirerend vond als wij, want er komen er zéker meer aan! We gaan vast hard nadenken over een volgend thema, hmmm.
#elleaimetekent
Stiekem vond ik het favoriete woord van mijn vriend Yoeri natuurlijk het allermooiste. 😉 

Dankjewel voor alle positieve reacties, inzet en inspiratie. Op naar de volgende!

3 Comments

  1. Some genuinely good posts on this site, thank you for contribution. “Careful. We don’t want to learn from this.” by Bill Watterson.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Navigate