#ELLEAIMETEKENT: DEEL TWEE

Sla een voorraad Raketjes in, verzamel je tekenspullen en zoek een goed plekje onder een boom in de tuin of parasol op de camping – het is weer tijd voor een weekje #elleaimetekent!#elleaimetekent 2

#ELLEAIMETEKENT

We hebben een aantal weken geleden onze allereerste ‘teken-challenge’ gelanceerd en dat was een groot succes! Er zijn een heleboel toffe illustraties gemaakt en we kregen een hoop enthousiaste reacties. Voor herhaling vatbaar, dus! De laatste keer gingen we aan de slag met al onze favoriete dingen, klik hier voor een klein overzicht van wat er toen is gemaakt of check #elleaimetekent op Instagram.

Dit keer heb ik (Lisa) weer een aantal opdrachten op een rijtje gezet. Je kunt ze heel simpel uitwerken of er helemaal los mee gaan. Welk materiaal je gebruikt en hoe groot je illustraties worden is ook helemaal aan jou. Misschien heb je de ene dag meer tijd dan de andere en combineer je een paar van de opdrachten of doe je de ene iets uitgebreider dan de andere. Als je er maar plezier in hebt! Zo’n challenge kan net even het duwtje in de goede richting zijn om toch echt weer eens te gaan tekenen. Het delen op Instagram en het zien van alle andere resultaten is een extra stok achter de deur om zelf ook aan de slag te gaan. Daarnaast vind ik het net één grote online theekransje – heel gezellig! #elleaimetekent

HOE WERKT HET?

De challenge gaat op maandag 25 juli in en duurt tot en met zondag 31 juli. Ik wil je graag uitdagen om elke dag van de week één tekening te maken bij de bijbehorende opdracht van die dag (zie hieronder). Je kunt je resultaat daarna delen onder de hashtag #elleaimetekent op Instagram of Facebook. We vonden het de laatste keer echt heel leuk om alle resultaten op een rijtje te kunnen zien!ELLEAIMETEKENT_INSTAGRAM (2)

DOE JE OOK MEE?

YAY! Leuk! Ik ben nu al reuze benieuwd naar alle resultaten. Worden het allemaal voorwerpen? Of beestjes? Kies je één thema of verzin je elke dag iets heel nieuws?

Zelf doe ik natuurlijk ook mee, stiekem heb ik al een ideetje..

Alvast veel succes én plezier!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

1 Comment

  1. Thanks for another informative website. Where else could I get that kind of information written in such a perfect way? I’ve a project that I’m just now working on, and I’ve been on the look out for such information.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Navigate