Stempels maken met Ishtar

Eén van de leukste dingen aan mijn werk is dat ik kan samenwerken met een heleboel creatieve en inspirerende mensen. Zo nodig ik verschillende ontwerpers en makers uit om in Elle Aime workshops en cursussen te komen geven. Zelf geef ik er ook een aantal, maar natuurlijk is mijn assortiment aan talenten en vaardigheden beperkt en door al die leuke creatievelingen uit te nodigen kan ik mijn workshop-aanbod steeds een beetje verder uitbreiden. En soms kan ik dan ook gelijk stiekem even flink fangirlen – want soms ben ik al jaren fan van een illustrator/ontwerper en dan staan ze opeens voor je neus. Blijken het gewoon mensen te zijn, who knew?!
Ishtar Olivera

Maar jawel – het is weer tijd voor zo’n momentje. Want dit keer mag ik voor het eerst iemand verwelkomen uit het verre buitenland (Engeland in dit geval) om in Elle Aime een workshop te komen geven. En ze heeft ook nog eens een boek uitgebracht dat zo schattig is dat je er bijna misselijk van wordt. Wie? Isthar Olivera! Ishtar maakt de leukste stempels en haar nieuwste boek I ♥ Stamping staat vol met tips en DIY’s over het maken van stempels én toffe stationery projecten. Ugh! Té leuk!Ishtar Olivera

WORKSHOP + CADEAUTJE!

Dan snap je natuurlijk wel dat ik het super vind dat ze helemaal naar Nederland komt om hier een workshop te komen geven! Tijdens de workshop leer je je eigen stempels maken en ga je deze meteen gebruiken bij het versieren van papieren hebbedingen, zoals kaartjes, enveloppen, tags en slingers. Ik word al helemaal blij als ik eraan denk. OJA! En iedereen die mee komt doen met de workshop gaat niet alleen naar huis met handgemaakte stempels en stationery, neen. Iedereen krijgt ook nog eens het boek I ♥ Stamping van Ishtar. You get a book, and you get a book, and you get a book! #oprah

En dat is niet het enige cadeautje; je krijgt met de kortingscode ‘IHEARTSTAMPING‘ €5,- korting op de workshop door Ishtar op 10 september. Waar wacht je nog op?
Ishtar Olivera

JAPAN

Ishtar is Spaans en woont in Engeland, maar haar werk is duidelijk geïnspireerd door de Japanse cultuur; Kokeshi poppetjes, kersenbloesem, alles kawaii, origami, noodles, etc. Ook ik droom van een reisje naar Japan (bovenaan de bucket list!), dus ik word alleen nog maar meer enthousiast over haar werk. Ik zou zeker ook eens een kijkje op haar Instagram account nemen. Zij is er namelijk al wél geweest en ze is ook nog eens een Official MT Masking Tape Ambassador – klinkt sjiek, toch?

Heb ik al gezegd dat ik het leuk vind dat ze hierheen komt? Oké. Ja, dus. Ishtar Olivera Ishtar Olivera

Ik kan niet wachten tot het zover is! Heb jij ook zin in een middagje stempelen en snoepen? Je kunt je vanaf vandaag inschrijven voor de workshop op 10 september. YAY!

EN JIJ?

Bij welke (buitenlandse) illustrator/kunstenaar/schrijver/ontwerper zou jij nog eens een workshop willen volgen?

Bewaren

Bewaren

1 Comment

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Navigate