HOERA, ELLE AIME HEEFT EEN BLOG!

Na vijf jaar en een paar halfbakken pogingen is het ein-de-lijk zover. Elle Aime heeft een blog! WOOP!

Instagram, Facebook, Twitter, Pinterest, Snapchat; Elle Aime is heus wel online aanwezig. Maar een blog, daar kwam het al die jaren nog niet van. Je kent het wel. Je spiegelreflexcamera doet het niet meer, het is te donker om mooie foto’s te maken, hoe werkt WordPress eigenlijk, zit er wel iemand te wachten op nóg een blog? Allemaal van die dingen die je tegenhouden, terwijl je het eigenlijk heel leuk zou vinden om er eens mee te beginnen.

En toen kwam er een Silvana in ons leven. Een vrolijke, mega creatieve én bloggende stagiaire. Ze illustreert, ze houdt net zoveel van taartjes als wij en ze maakt ook nog eens hele mooie foto’s.

Er is een hoop gekriebel in notitieboekjes en een hele voorraad thee voor nodig geweest, maar uiteindelijk is het ons gelukt! We hebben samen een online plekje gecreëerd waar je niet alleen een kijkje achter de schermen bij Elle Aime krijgt, maar waar je ook een heleboel DIY’s, (taart)recepten, tips over illustreren + creatief ondernemen en gezellige printables kunt vinden.

We nodigen je bij deze dus uit om een kijkje te nemen en ons zeker te laten weten wat je ervan vindt! Natuurlijk hebben we al een hele lijst met onderwerpen die aan bod gaan komen, maar we staan altijd open voor verzoekjes.

Bedankt voor je bezoekje en veel lees- en maakplezier! Laat je het ons weten als je met één van onze DIY’s of receptjes aan de slag gaat? (;
ELLEAIMEDIY

22.058 Comments

  1. エロ画像