Elle Aime Tekent box!

Daar is ‘ie dan! Ik roep al weken dat ik bezig ben met een geheim project en vandaag is de dag dat ik ein-de-lijk meer kan vertellen. Silvana maakte voor mij een heel tof filmpje (en foto’s!) om jullie te laten zien waar ik al die tijd mee bezig ben geweest:

Jawel – een doosje vol inspiratie, tips, goodies en opdrachten voor iedereen die dol is op tekenen!

De Elle Aime Tekent box is ontstaan uit mijn liefde voor illustratie, maar ook doordat ik het zo ontzettend tof vind wanneer anderen (weer) ontdekken hoe fijn het is om te tekenen en om creatief bezig te zijn. Tijdens de challenge #elleaimetekent op Instagram (die vandaag ook weer van start is gegaan, geen toeval natuurlijk!) krijg ik zoveel enthousiaste reacties en ook tijdens de workshops en Make, Do & Illustrate middagen merk ik dat steeds meer mensen met illustratie bezig zijn.

Maar niet iedereen heeft natuurlijk de mogelijkheid of tijd om naar Rotterdam af te reizen om hier een middagje te komen tekenen. Het leek me dus een goed idee om iets te maken waarmee je gewoon thuis aan de keukentafel je eigen mini-illustratie-cursus kunt volgen.

 photo ELLEAIMETEKENTBOX_0002_IMG_9065_zpsigynxnih.png

Met dit doosje wil ik je inspireren om meer te gaan tekenen. Er zitten daarom verschillende kleine en grotere opdrachten in om zelf mee aan de slag te gaan. Zo kun je dus niet meer het excuus ‘ik weet niet wat ik moet tekenen’ gebruiken. (; Ook vind je een aantal goodies, tekenmaterialen en tips in de box. Een goede stok achter de deur om eens wat tijd voor jezelf in te plannen en dat schetsblok onderuit de kast vandaan te halen, dus!

Om te genieten van illustreren hoef je trouwens helemaal geen kunstenaar of illustrator te zijn. Je kunt met de simpelste materialen en technieken al een heleboel mooie dingen maken. Het gaat er vooral om dat je er plezier in hebt!

 photo ELLEAIMETEKENTBOX_0001_IMG_9023_zpsyupws7tg.png

Ik heb alles in de box zelf ontworpen en dat was ZO LEUK om te doen. Ik hoop dat jullie er net zo blij van worden om ‘m uit te pakken en te gebruiken als ik werd van het ontwerpen en inpakken ervan!

En even tussen jou en mij – ik vind dit best wel spannend. #understatementoftheyear
Ik heb de afgelopen weken nergens anders meer aan gedacht (eh, sorry mailbox) en ik zit nu te wiebelen op mijn stoel van excitement om dit met jullie te delen. IEH!!

Mijn droom (en plan!) is natuurlijk om hier een heuse subscription box van te kunnen maken. Hoe leuk zou het zijn als er elke maand – of twee – zo’n doosje vol inspiratie op je deurmat ploft? Mijn hoofd loopt nu al over met thema’s en ideeën voor een volgende editie.
Wat er precies allemaal in deze box zit is nog een verrassing – en dat is natuurlijk part of the fun. Er gaat niets boven het uitpakken van een cadeautje toch? Ik vind het bijna jammer dat ik zelf al weet wat er allemaal in zit. Bijna.

Ik ben reuze benieuwd wat jullie er van gaan vinden!

De Elle Aime Tekent box is vanaf NU te bestellen op mijn website. Als je de jouwe vóór 26 september bestelt, dan stoppen wij een extra cadeautje in de box. UPDATE: De eerste box is helemaal uitverkocht. Dankjewel allemaal!

Oja en: op = op!

 photo ELLEAIMETEKENTBOX_0000_IMG_9000_zpsjkmkhtwv.png

 photo ELLEAIMETEKENTBOX_0004_IMG_9056_zpse3do2lmq.png

 photo ELLEAIMETEKENTBOX_0006_Layer-0_zpstqs2rouk.png

 photo ELLEAIMETEKENTBOX_0005_IMG_9046_zpswvl73eup.png

 photo ELLEAIMETEKENTBOX_0003_IMG_9061_zpstkkhntdw.png

Dankjewel, Silvana, voor alle mooie foto’s en de video! <3

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

4 Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Navigate