BLOGGERSMEETING

Silvana liep al een tijdje met het idee om ooit eens een bloggersmeeting te organiseren. Wanneer ze hier stage kwam lopen en ik haar vroeg of we samen een blog voor Elle Aime konden opzetten én we een feestje wilden geven om dit heugelijke feit te vieren, kwam alles bij elkaar. Een bloggersmeeting was de perfecte manier om onze nieuwe blog te vieren, om andere leuke bloggers (en vloggers!) te ontmoeten en om een heleboel lekkers te snoepen (zoals iedereen wel weet; dat doen we zeer graag).

Afgelopen zaterdag was het dan zover. We hebben van tevoren een week fulltime gewerkt aan het organiseren van ons (volwassen) kinderfeestje en wat was dat LEUK. We hebben middagen lang buttons gemaakt, papieren versiersels geknipt en beschilderd, slingers van echte snoepjes gemaakt (omdat het kan), goodiebags gevuld en met tafels geschoven.

HET EINDRESULTAAT WAS EEN PLEK WAAR JE:

aan de tafel een tekenopdrachtje kon grabbelen en aan de slag kon met stiften en potloden
allerlei lekkers te drinken kon pakken, van handgemaakte vlierbloesemsiroop (gekocht bij Made For Me in onze straat) tot water met aardbeien en basilicum, MMM!
je eigen naamkaartje kon maken en versieren met mini donut stickers (want donuts) en masking tape
op de foto kon in onze photobooth met zelfgemaakte papieren props door Silvana (zo cute!)
je eigen plakje cake kon versieren met sojaslagroom, caramelsaus en een heleboel toppings; van popcorn tot snoepjes (oja en alles was vegan!). Daarna kon je je versierde cakeje fotograferen in onze mini fotostudio.

   

DE GOODIEBAG

Natuurlijk ging iedereen met een gevulde goodiebag naar huis. Naast een aantal goodies die we zelf hebben gemaakt, hebben we ook de ondernemers uit de straat gevraagd om iets bij te dragen. Bij deze een lijstje van alle leuke goodies die we mochten uitdelen!
– een zakje wasnoten van FIJN
– handgemaakte hondenkoekjes van HOND
– een vintage haarspeldje van Lily Scarlet
– een zilveren pareldraadring van Galerie Puur
– een Nice fruitijsje van &designshop
– een mini vetplantje/cactus van Opfleuren
– kortingscodes en cadeaubonnen van o.a. ISIS Inc., Olga Korstanje, BY L Fashion, Antiquariaat Zwaanshals, Made For Me, OpDeSofa, en Jouw Marktkraam

Verder zaten er ook nog ontzettend schattige unicorn stickers en een weekplanner van Team Confetti in, Smokin’ Dog stickers van Saske, een button van Silvana, een kaart van Lisa én een zelfgemaakte mini polaroid magneet met een foto van de bloggers/vloggers erop!

EEN MOOIE SFEERIMPRESSIE

En mocht je ook nog in bewegend beeld willen zien hoe gezellig het was, dan kun je hieronder de video die Daphne heeft gemaakt bekijken. Ook zijn er heel veel lieve stukjes geschreven over deze middag, op de Facebook pagina van Elle Aime kun je een lijstje met alle artikelen vinden!

Er werd dus een heleboel gegeten, getekend en gefotografeerd, maar bovenal ook een heleboel gekletst. Wat was het een gezellige groep met mensen! Dankjewel aan iedereen die langs is gekomen, we hebben het ontzettend naar ons zin gehad (en we hopen jullie ook!).

5 Comments

  1. Super leuk gedaan! Ziet er inderdaad erg gezellig uit en wat een mooie foto’s heb je gemaakt <3

  2. Ziet er echt heel leuk uit, ook op de blogposts van andere bloggers! Tof evenement, goed georganiseerd. Zeker geslaagd zou ik zeggen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Navigate