ALLES OVER DE MAKE DO & ILLUSTRATE MIDDAGEN

Elke vrijdagmiddag organiseren we in Elle Aime een Make, Do & Illustrate middag.

Eh, wablief?

Een Make, Do & Illustrate middag is een middag waarbij iedereen welkom is om in onze workshopruimte te komen tekenen, schilderen, knippen, vouwen en maken. Er zijn altijd wel van die projecten die blijven liggen; een tekening die al weken onafgemaakt in een laatje ligt en een enveloppenmal die je nog steeds niet uitgeprobeerd hebt. Van die dingen die er gewoon niet van komen, want; je huis is een puinhoop, de hond moet nog uitgelaten worden en je keek net één grappig kattenfilmpje en drie uur later had je zomaar Youtube uitgekeken. We’ve been there.

Make Do & Illustrate • BlogElleAime.nl

Make Do & Illustrate • BlogElleAime.nl

Maar vrees niet! Er is hoop. Op vrijdagmiddag kun je jezelf in Elle Aime opsluiten om toch echt eens al die creatieve projecten af te maken. Voor een tientje kun je al onze materialen gebruiken – potloden, fineliners, scharen, pastelkrijt, ecoline, aquarel, gouache, papier en meer – en zorgen we natuurlijk ook voor kopjes thee, koffie en iets lekkers (TAART, KOEKJES, CHIPS!). Je krijgt dus geen les tijdens zo’n middag, maar je werkt aan je eigen projecten. De materialen die wij hebben liggen zijn vooral gericht op illustratie en papier, maar als jij je haakwerkje wilt meenemen, dan mag dat natuurlijk! Iedereen is welkom, of je nu een professioneel illustrator bent of wanneer je nog maar net bent begonnen met tekenen (of collages maken, schilderen, origami vouwen, etc.).

Het fijne van zo’n middag is dat je niet je kast overhoop hoeft te halen voor dat setje aquarel wat je nog ergens had liggen en je hoeft naderhand ook lekker niks op te ruimen. Daarnaast is die tafel vol creatieve mensen ook reuze handig wanneer je vast zit met je illustratie en je even een second opinion nodig hebt. En gezellig is het eigenlijk altijd!

MAKE-DO-ILLUSTRATE-6

MAKE-DO-ILLUSTRATE-3

MAKE-DO-ILLUSTRATE-7
 

Ik kom naar de MDI middag, omdat ik thuis niet zo gauw ga zitten om iets te maken. Bij Elle Aime komt er vanzelf inspiratie door de winkel met alle spulletjes, alle leuke boeken en tijdschriften die er liggen en door alle andere aanwezigen. Het kijken naar wat iedereen maakt is heerlijk! Ook is iedereen altijd positief en denken we met elkaar mee als dat nodig is. Al kletsend en tekenend zijn die vier uur zo voorbij! – Jolien

 

MAKE-DO-ILLUSTRATE-2
MAKE-DO-ILLUSTRATE-5

Kom je ook een keertje langs op een vrijdag? Check onze Facebook pagina om te kijken wanneer de volgende Make, Do & Illustrate middag is. Tot gauw!

4 Comments

  1. wat een onwijs leuk concept! dit maakt “creëren” veel laagdrempeliger omdat je natuurlijk niet zelf dure materialen hoeft aan te schaffen.
    Als ik ooit in de buurt ben wil ik echt eens meedoen !
    xx Ish

  2. Fijn initiatief! Jammer dat het zo ver weg is (ik woon in oost-brabant) anders was ik zeker een keertje komen kijken!

  3. Thank you for the sensible critique. Me and my neighbor were just preparing to do a little research about this. We got a grab a book from our local library but I think I learned more clear from this post. I am very glad to see such magnificent info being shared freely out there.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Navigate